Welkom op de website van de Stem des Volks

6 maart 2016 Tribute to Luk Cluysen (Hasselt)

UitzonderLuk 6 maart 2016 Afficche jpg Het Omroerkoor (zusterkoor van ons) uit Hasselt nodigde ons uit om deel te nemen aan het concert Bijzonder uitzonderLuk, tribute voor hun in 2014 overleden oprichter en dirigent, Luk Cluysen. Er namen vier gastkoren aan het muzikaal eerbetoon deel: Kontrarie uit Herent (ook een zusterkoor), Ma non troppo uit Leuven (idem), het Brussels Brecht-Eisslerkoor (hebben we ook oude banden mee) en wij, de Stem des Volks uit Maastricht. Het concert vond plaats in het Stedelijk Conservatorium van Hasselt.


Wij brachten - op verzoek - enkele nummers die het Omroerkoor ooit bij ons had gehoord, en die daarna een plaats in hun repertoire hadden gekregen. Daarnaast zongen wij met alle andere koren samen twee liederen, die bewerkingen zijn van Luk Cluysen:

  • Aanmoediging
  • Honderd man

Nieuws

Letters bij de lunch... Stem des Volks en VLAM

Donderdag 3 januari van 12.30 tot 13.30 uur in Centre Céramique gezamenlijk optreden van VLAM enStem. Een gevarieerd programma

lees verder...

Concert op Keerderberg

Op zondagmiddag 13 januari 2019 geeft Stem des Volks een concert in Zorgcentrum Keerderberg (Bakkerboschweg 16 6267 AJ Cadier en Keer)

lees verder...

JUBILEUM: STEM 40 jaar heropgericht

Stem des Volks Maastricht viert op zaterdagavond 19 januari 2019 dat ze 40 (en een half) jaar geleden werd heropgericht. Onze

lees verder...