Welkom op de website van de Stem des Volks

Optreden chalet Bergrust.

Op 22 april traden we op bij Chalet Bergrust bij het traditionele Paasvuur. Het thema was dit keer dag van de aarde.

Bij aankomst hoorden we een tromgeroffel. Volwassen en kinderen waren gezellig samen aan het spelen wat erg mooi klonk. En in combinatie met het mooie kampvuur wat er werd gestookt. Nadat het tromgeroffel was opgeheven mochten wij beginnen met zingen. We waren met een klein groepje maar dat mocht de gezelligheid niet drukken. Immers konden we ons vertrouwen op onze dirigent en op onszelf. We begonnen met het prachtige nummer Mnogaja Leta. Waarna de nummers Vuprem Oci,Fragile, Drunken Sailor en Swaella(spreek je uit als Saoella).Het publiek vond onze nummers erg mooi want we kregen wel een staande ovatie.

We hebben na ons optreden nog naar het mooie kampvuur gekeken.We zagen onder anderen dat je een kom op je hoofd kon zetten en je evenwicht moest houden. Er was ook een meisje die met fakkels werkte en die hele mooie vormen kon maken vooral dit vond ik wel heel erg mooi om te zien.

Dit was dan mijn verslagje over ons mini optreden.

Sanne

Nieuws

Concert Stem des Volks met VLAM Parc Imstenrade 24 februari

Zondagmiddag 24 februari om half drie brengt de Stem samen met de VLAM onze "Poëtische reis door het jaar" in Parc

lees verder...

Concert Stem des Volks met VLAM bij Chrisjteijn Eijsden OP 7 APRIL

Op 7 april brengen wij, samen met de VLAM, in Eijsden onze "Poëtische reis door het jaar", een programma met liederen en

lees verder...