Welkom op de website van de Stem des Volks

Optreden chalet Bergrust.

Op 22 april traden we op bij Chalet Bergrust bij het traditionele Paasvuur. Het thema was dit keer dag van de aarde.

Bij aankomst hoorden we een tromgeroffel. Volwassen en kinderen waren gezellig samen aan het spelen wat erg mooi klonk. En in combinatie met het mooie kampvuur wat er werd gestookt. Nadat het tromgeroffel was opgeheven mochten wij beginnen met zingen. We waren met een klein groepje maar dat mocht de gezelligheid niet drukken. Immers konden we ons vertrouwen op onze dirigent en op onszelf. We begonnen met het prachtige nummer Mnogaja Leta. Waarna de nummers Vuprem Oci,Fragile, Drunken Sailor en Swaella(spreek je uit als Saoella).Het publiek vond onze nummers erg mooi want we kregen wel een staande ovatie.

We hebben na ons optreden nog naar het mooie kampvuur gekeken.We zagen onder anderen dat je een kom op je hoofd kon zetten en je evenwicht moest houden. Er was ook een meisje die met fakkels werkte en die hele mooie vormen kon maken vooral dit vond ik wel heel erg mooi om te zien.

Dit was dan mijn verslagje over ons mini optreden.

Sanne

Nieuws

Letters bij de lunch... Stem des Volks en VLAM

Donderdag 3 januari van 12.30 tot 13.30 uur in Centre Céramique gezamenlijk optreden van VLAM enStem. Een gevarieerd programma

lees verder...

Concert op Keerderberg

Op zondagmiddag 13 januari 2019 geeft Stem des Volks een concert in Zorgcentrum Keerderberg (Bakkerboschweg 16 6267 AJ Cadier en Keer)

lees verder...

JUBILEUM: STEM 40 jaar heropgericht

Stem des Volks Maastricht viert op zaterdagavond 19 januari 2019 dat ze 40 (en een half) jaar geleden werd heropgericht. Onze

lees verder...